(Hente)sett til Mini

På tide å sy noe til Mini som ventes om litt mer enn to uker...


Har sett og siklet veldig på Tiljamiid sine fine stoffer og ble da inspirert av det fine Znok Design stoffet med grønne snegler. Etter at jeg hadde laget buksa bestemte jeg meg for at da måtte jeg jo bestille noe av stoffet også... Håper at pakken kommer snart slik at jeg kanskje får tid til en body eller tynn genser i sneglestoff til å ha under.


Retro-redesign sparkebukse:
Buksen sydde jeg med utgangspunkt i en gammel sparkebukse fra 70-tallet som jeg selv brukte som liten. Så hadde jeg en halv lilla herregenser i deilig myk chenille (sikkert fra en gang på 80-tallet) liggende pluss noen rester gul frottee. Ribben er også fra genseren og knappene er fra My Lucky Number 9 (etsy).


Jakke:
Da jeg var ferdig med buksen så det ut som om det var akkurat nok stoff igjen til en jakke. Så jeg klipte etter en omslagsjakke som jeg fikk i barselgave til storebror. Det viste seg at det ikke var nok stoff til to fremstykker (noe jeg ikke tenkte på at jeg trengte) likevel... Derfor fant jeg frem et lite stykke hvit chenille jeg husket jeg hadde en plass (aner ikke hva slags plagg det stammer fra) og sydde det sammen med det lilla toffet slik at det skulle være stort nok; det kunne da vel bli en stein som sneglene kunne krype på. Det fremste omslaget på jakken ble heller ikke like stor som på forebildet og armene måtte klippes i fire i stedet for to deler.

Kommentarer

  1. Veldig fine klær:) Mini kommer til å bli kjempefin. Og nå nærmer det seg raskt! Lykke til med den siste tiden. Legger meg til som følger også jeg, morro å følge med videre:)

    SvarSlett
  2. Så utrolig forseggjort med applikasjonene!! Veldig imponert over hva du får til:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg