Hverdagsutfordring

Marit med bloggen I en Sving la for en stund siden ut en utfordring: Hverdag og/eller Fest. Oi, tenkte jeg, å ta bilder av hverdagskaoset vårt er jo helt perfekt, den må jeg være med på... Jeg gikk i gang med å ta bilder. Og så glemte jeg den nesten. Til jeg lastet ned bilder fra minnekortet i går og - der var de - heldigvis i tide. Utfordringen slutter i morgen.

Husmor trenger ikke være på ferie for at rotet skal snike seg inn, det holder å snu ryggen til i et halvt minutt...

Hverdag i lekehylla...

... og på gulvet foran.

Hverdag på lillebror sitt bord etter måltidet...

... og under. (Det ser ganske oppstilt ut, men det er det altså ikke!)

Ikke helt hverdag på badet heldigvis. Litt papir på gulvet er vanlig siden jeg ofte glemmer å gjemme dopapiret før jeg slipper lillebror løs på badet. Men denne gang hørte jeg bare et plask bak meg da jeg skulle hjelpe storebroren med å kle på seg... Heldigvis akkurat den dagen jeg skulle ta bilder til utfordringen. (Det tok litt tid før jeg fikk tatt bildet.)

Hverdag på stellebordet som ikke lenger blir brukt som stellebord - fristende å slenge andre ting oppå der en travel morgen eller kveld.

Hverdag i barnesenga...

... og hvernatt i vår store seng.

Kommentarer

 1. Morsomme hverdagsbilder, spesielt det som ikke er HVERdag:) Har nok hatt noen av de ja.... Det siste bildet var jo bare knusbedårende:)

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder :) Moro at du ville være med på utfordringen :)

  SvarSlett
 3. Herlig hverdagsrot. Håper ikke dorull i skåla er vanlig hver dag.

  SvarSlett
 4. Fine billeder. Det ligner vores hverdag :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg