onsdag 27. juni 2012

Markedsdag

En litt forsinket beretning fra markedet 16. juni:

Markedet begynte kl.11 - alt inn i bilen og av gårde litt over 9 til en tre kvarters kjøretur.
Jeg hadde plukket ut en fin liten plass ved siden av hoppeslottet og begynte å sette opp partyteltet. Halvveis i oppsettingen røk den ene av takstengene og ducktape var det ikke å få tak i, så jeg måtte nok klare meg uten telt. Men uten telt var plassen ikke like bra lenger, så jeg fant meg en annen krok der det i allefall var mulig å henge opp litt mer enn bare det på stativet.

Jeg hentet bordet jeg fikk låne, frem med duken... duken? Den var ikke der. Glemt. Så måtte en rød duk duge i steden for den hvite jeg egentlig skulle ha hadd med. Ikke den beste starten på dagen.

Så smått begynte det å komme litt folk, de fleste kikket bare, men litt småting fikk jeg solgt også. Kanskje det var for fint vær... i allefall var det mindre folk enn jeg hadde håpet på.

Det er altså en god del ting igjen som trenger et nytt hjem - jeg kommer til å legge det ut her etter hvert.

Mini hadde veldig mye forståelse for at mamma ikke hadde så mye tid til han - han sov det meste av tida, myyye mer enn han pleier å sove på dagtid. Her hilser han på pusen bak bordet.

1 kommentar:

  1. Det er ikke så lett å omsette fine håndlaga plagg, merkelig nok. Vi har en tendens til å fylle skapa våre med dusinvarer fra kjedebutikkene, og med skeive sømmer og løse knapper attpåtil.

    Men stå på, og lykke til!

    Ha en fin sommerdag!

    SvarSlett