Sommermarked

... ved Haugen bygdehus i Bø (Vesterålen)

Jeg skal på marked nå til helga. I hvertfall på lørdag og kanskje på søndag (får se hvordan Mini liker seg der). Markedet er ved Haugen bygdehus i Bø (på høyre side av hovedveien ca 10 km etter tunnellen). Det skal være underholdning for både barn og voksne, hoppeslott, ridning, olabilløp, talentiade, konsert ... Her er programmet.

Velkommen innom!

Det har vært lite blogging i det siste. Jeg har sydd og sydd og sydd til markedet (og sett litt på fotball) og ikke en gang rukket å ta bilder av alt. Men de kommer etter helga, da skal jeg legge ut alt jeg har sydd, litt etter litt. Her er noen smakebiter:Sånn, nå må jeg feste lapper, tenke over priser, sy igjen noen vrengehull...

Little activity here lately... I have been sewing and sewing for a local summer fair (this weekend). I will show you everything I made when I'm back from the market.


Kommentarer

 1. Lykke til på marked! :-) vi er i samme båt ang stress i forkant av marked. Gleder meg til å sy helt andre ting etter helga selv.

  Ser ut til at du har mange fine ting der!

  SvarSlett
 2. Alltid spennende å legge fram selvlaga produkter for salg! Håper det kommer mange interesserte kunder som vil handle!

  Lykke til, og god helg!

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for sist:) Hyggelig å hilse på deg på Sommermarked på Haugen.
  Nå har jeg titta på bloggen din og her var det masse fine ting. Likte spesielt godt tunikakjolene, og at du deler mønstret med oss:)
  Jeg legger meg til som følger, jeg:)
  Hvis du vil titte innom bloggen min, er dette adressen:
  http://ajl-kreativtrom.blogspot.no/

  Mvh Ann Jorunn Liland

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i like måte :)
   Skal ta meg en tur innom deg.

   Slett
  2. Takk for koselig hilsen på bloggen min:)
   ..og takk for tipset...nå er jeg følger:)

   Ann J

   Slett
  3. Jeg er enig i at det er vanskelig å vite om alle messene rundt omkring, og hvem man kan ta kontakt med om man vil delta.
   Jeg vet at de skal være ei messe som heter "Under Strøna", nå i slutten av juni. Jeg har vært invitert dit, men har ikke vært med på den. Her kan du lese om den...http://www.stronstad.net/28635614

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg