Ny gensermodell: raglangenser i ull

Jeg prøvde et nytt mønster i helga og ble veldig fornøyd. Så nå kan denne genseren bestilles i størrelse 2/3, 4/5 og 6/7 år. Jeg har violett ull liggende, men kan også bestille rød, lime eller brun. Den minste størrelsen koster 320.-, så 350.- og 380.-

 
Den er sydd i 100% merinoull. Stoffet er veldig myk og litt tykkere enn det meste ullundertøy man får kjøpt. Den kan brukes direkte på huden eller over undertøyet som en tynn trøye. Et skikkelig winter-wonderland plagg!

Det er et Patterns by Figgy's mønster. Fasongen er ganske kroppsnær med litt ekstra lengde siden jeg synes det er godt når ullklærne går godt over rompa.


Størrelse 4/5 år er litt for stor for modellen, men det funker fint med store ullklær. Den lille ribbstrimlen på ermene holder de oppe når genseren brukes når den er litt for stor.

Ullribben i halsåpningen er veldig tøyelig  - det er veldig enkelt å få det over hodet og det sitter likevel tett inntil halsen uten at man trenger knappeåpning.

Genseren er sydd med flate sømmer slik at ingenting gnager mot huden.

Kommentarer

  1. Så kjempe fine :) Kjekt med ullklær men jeg har ei lita tutte på snart 4 år som påstår at de vi kjøper KLØR. Har du planer om å lage disse med et jente motiv også??

    SvarSlett
    Svar
    1. Hmm, trodde lilla pinnsvin (og røde eller lime eller brune da) passet til både gutter og jenter? Vet ikke om noe annet ullstoff med motiv dessverre, men kan godt lage noe mer jentete i bomull eller eventuelt bomull/bambus.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg