Undervannskosepledd


Storebror fikk denne i bursdagsgave i sommer (noen ganger tar det litt tid før ting dukker opp på bloggen...). En kombinasjon av flere fleecepledd og noen gjenbruksstoffer.
Det var faktisk det allerførst syprosjektet jeg begynte på etter at jeg fikk symaskin da storebror var et halvt år gammel. Da ble alt klipt ut, arrangert og jeg begynte å sy, men så hadde jeg ingen fyll til blekksprutarmene og tenkte at mottakeren var så liten at han sikkert ikke brydde seg særlig om gaven ennå og så ble den liggende som et ufo til den endelig ble sydd ferdig i sommer.

Birthday gift for my 3-year-old. Made from some fleece blankets and a few reused fabrics.
This was actually the first sewing project I started on after I got my sewing machine for Christmas when he was 4 months old. I cut out and arranged everything and started sewing, but stopped when I got to the octopus as I didn't have anything to stuff its arms with. I also thought that maybe I should wait with this gift till he was old enough to actually care for it, so it stayed in a box for 2.5 years until I finally finished it this summer.

Kommentarer

  1. Så fint det ble! Her er det mulighet for fri fantasi, lære nye ord og varme seg. Sikkert populært.

    Ha en strålende tirsdag!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg